Yrityskauppaprosessit

Olemme erikoistuneet pienten perheyritysten yrityskauppaprosessien fasilitointiin. Olemme menestyksekkäästi vieneet maaliin yrityskauppoja myös Covid-19 pandemian aikana. Osaamme ottaa huomioon pienten yritysten erityislaatuisuuden ja lähdemme aina puolustamaan yrittäjän näkemystä niin toiminnan jatkuvuuden kuin yrityskaupasta haluttavan hinnankin osalta. Teemme työmme intohimoisesti, asiantuntevasti, läpinäkyvästi ja tehokkaasti.

Olemme sitä mieltä, että aina on hyvä aika myydä.

Avainhenkilörekrytoinnit

Etsimme ja löydämme asiakkaillemme pätevimmät ja sopivimmat avainhenkilöt asiantuntija-, keskijohdon ja myynnin tehtäviin, niin kaupalliselle kuin teknisellekin sektorille. Vaikka kandidaatit avoimiin tehtäviin usein löytyvätkin hiljaisena suorahakuna verkostojemme avulla, käytämme myös muita relevantteja hakumetodeja. Kandidaatit haastattelee meillä aina kyseisen toimialan osaaja.

Olemme sitä mieltä, että oikea ihminen löytyy aina.

Markkinapenetraatiossa avustaminen

Varsinkin ulkomaisille yrityksille tulee usein yllätyksenä se, miten keskittynyttä kauppa Pohjoismaissa ja varsinkin Suomessa on. Pitkäjänteisyys, markkinoiden ymmärtäminen,  ja selkeä, määrätietoinen hinnoittelustrategia ovat menestystä haettaessa avainasemassa.

Autamme yrityksiä, niin koti-, kuin ulkomaisiakin, saamaan tuoteportfolionsa Pohjoismaisille markkinoille ja Baltiaan. Omaamme pitkän kokemuksen markkinapenetraatiosta eri tuoteryhmien osalta.

Emme väitä osaavamme kaikkea, asiantuntemuksellakin on rajansa. Emme toteuta toimeksiantoja lääketeollisten tuotteiden, automotive-sektorin tai tuoretuotteiden kategorioissa.

Vaikka nettikauppa viimeisen vuoden ajan on varsinkin vallitsevan pandemiatilanteen johdosta voimakkaasti kasvanut, uskomme kuitenkin pitkällä tähtäimellä siihen ettei liiketilassa tapahtuva kuluttajakauppa vielä pitkään aikaan kuole.

Kehitys ja valmennus

Teemme myös valikoidusti myynnin, myyntijohdon ja kenttävalmennuksen toimeksiantoja kaupan ja teollisuuden alalla.