Meistä

Tämän yrityksen toiminta-ajatus syntyi turhautumisen seurauksena. Olin yli viisikymmenvuotias, kun työnantajani pyöräytti  kolmannet yhteistoimintaneuvottelut vuoden sisään ja sillä kertaa ei myyntijohto, johon kuuluin, enää säästynyt kaupalliselta giljotiinilta. Viiden kuukauden, kahdeksankymmenenkolmen mietityn ja yksilöidyn täsmähakemuksen sekä muutaman hopeasijan jälkeen mittani oli lopulta täynnä. 

Osasin edelleen kaiken sen mitä aiemminkin, puhuin viittä kieltä ja selätin exceliä sujuvammin kuin useimmat. Ei kun oma yritys pystyyn, säästössä olleet EuroBonus pisteet lihoiksi, tiivistetty vahvuusalueosaaminen salkkuun ja radalle. Vajaa kolme vuotta myöhemmin olen edelleen samalla tiellä. Innokkaampana, osaavampana ja nöyrempänä kuin ehkä koskaan aikaisemmin.

Tämä työ on kontaktilaji, jossa mahdollisuuksia tulee vastaan päivittäin. Olen tietoisesti välttänyt ottamasta vastaan sellaisia toimeksiantoja, joista  itselläni tai verkostoni konsulteilla ei ole toimialakokemusta. Uskon rehellisyyteen ja läpinäkyvyyteen. 

Yrittäjäurani alussa työskentelin Senior Advisorina eräässä Head Hunter yhteisössä ja vaikka olin aiemmin urallani palkannut kymmeniä ihmisiä vaativiin myynnin ja palvelupinnan tehtäviin, tämä kokemus vaikutti minuun voimakkaasti.  Tuo ajanjakso muutti, paitsi työtapojani, myös suhtautumistani rekrytointiin yleensä.

Olen sittemmin luonut yritykselleni huoneentaulun, joka sisältää teesejä ihmisten kohtaamisesta ja kohtelemisesta sekä nöyryyden ja terveen uteliaisuuden ajamisesta sisään yrityskulttuuriin.

Tämä yritys haluaa olla positiivisella tavalla erilainen. 

Timo Back
Toimitusjohtaja
Johtava Konsultti, Valmentaja