COVID-19

Alkukeväästä 2020 kaikki muuttui. Ei yhtäkkiä ollutkaan enää turvallista kokoustaa tai käydä tapaamassa asiakkaita. Markkinat hiljenivät, eivät kuitenkaan täysin halvaantuneet. Yrityksiä oli edelleen myynnissä ja ihmiset vaihtoivat työpaikkaa.

Olemme alusta asti ottaneet viruksen vakavasti, jo ennen kuin se laajeni pandemiaksi asti. Pieniä perheyrityksiä myytäessä on yrittäjä usein eläköitymässä ja saattaa jo sen vuoksi kuulua riskiryhmään.

Pyrimme aina kun mahdollista hoitamaan yhteydenpidon käyttäen erilaisia ryhmäytymis- ja virtuaalineuvottelualustoja. Ja mikäli se kuuluisa ”digiloikka” on jäänyt kesken tai kokonaan ottamatta, ei haittaa. Neuvomme ja avustamme niin, että jokaisella on virtuaalineuvottelussakin mukava olla.

Kaikkea ei virtuaalisesti saada hoidettua, jokaisessa yrityskaupassa ja rekrytoinnissa tulee eteen se hetki, kun tavataan henkilökohtaisesti. Hoidamme kaikki palaverijärjestelyt. Käytämme vain sellaisten yhteistyökumppanien tiloja, joilla poikkeustilanne on otettu huomioon niin tehostetussa hygieniassa kuin tilajärjestelyissä. Järjestämme tarvittaessa vaikka vierekkäiset neuvotteluhuoneet visuaalisella yhteydellä. 

Vaikka yhteiskunta nyt asteittain avautuukin, otamme edelleen ihmisten turvallisuuden tosissamme.