Case Plektra Trading Oy Ab

”Olimme puolisoni kanssa jo parin vuoden ajan pohtineet yrityksemme myymistä, olemme molemmat eläkeiässä. Timppa vaikutti kokeneelta ja alaa tuntevalta konsultilta ja Rödsand Consulting luotettavalta ja kustannustehokkaalta kumppanilta emmekä tässä erehtyneet. Toimeksiantosopimus oli yksinkertainen ja selkeä ja tunsimme, että meitä kuunneltiin silloinkin, kun kerroimme ettemme aio tyytyä tasearvoon perustuvaan arvonmääritykseen. Halusimme elämäntyöstämme selkeästi paremman hinnan.

Yhteistyö konsultin kanssa sujui hyvin ja kitkatta koko noin vuoden mittaisen prosessin ajan. Saimme tukea ajatuksillemme silloin, kun oli tarvis ja lopulta liiketoimintakaupalla pääsimme tavoitteeseemme.

Voin siis lämpimästi suositella Rödsand Consultingia eläköitymistä suunnitteleville yrittäjille kumppaniksi yrityskauppaa suunniteltaessa.”

Stefan Englund
Plektra Trading Oy Ab

Case Helsingin Puupalvelu Oy

”Timo Rödsand Consultingilta oli minuun yhteydessä syksyllä 2019. Keskustelimme muutamaan otteeseen yrityksen myynnistä. Olin jo jonkin aikaa pohtinut siirtymistä eläkkeelle.

Teimme toimeksiantosopimuksen ja lähes välittömästi alkoi tapahtua. Vajaan vuoden kestäneen prosessin kuluessa kävimme neuvotteluita useiden tahojen kanssa ja lopulta kesällä 2020 teimme kaupat. Puutavara- ja rakennustarvikekauppaa 80-luvulta saakka harjoittaneen perheyhtiön tarina jatkuu, kokenut henkilökunta jatkaa nyt uuden yrittäjän leivissä.

Koko prosessin ajan minut pidettiin erittäin hyvin ajan tasalla ja raportoitiin prosessin edistymisestä juuri niin kuin oli sovittu. Konsultin kattava kokemus ja laaja kontaktiverkko eri toimialoilta, myös tältä, varmasti auttoi sopivan ostajan kartoittamisessa ja prosessin saattamisessa päätökseen ammattimaisesti. Tunsin että minua kuunnellaan ja toivomuksiani kunnioitetaan.”

Timo Harhakoski
Helsingin Puupalvelu Oy